HTC Klavyeli Telefona Devam, htc klavyeli telefonlar, htc inceleme, htc telefon özellikleri

Avrupa'nın Mobil Dünya Kongresi varsa, Amerika'nın da CTIA Wireless'ı var(!) Windows Mobile'cı HTC, CTIA'de de boş durmayacağının sinyalini yeni Maple ile veriyor.

High Tech Computer ya da bizim bildiğimiz adıyla HTC yeni bir Qwerty telefonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. HTC Maple şu günlerde Amerika için Avrupa'nın Mobil Dünya Kongresi kadar önemli bir etkinliği olarak niteleyebileceğimiz CTIA* Wireless 2009'da (*İlk kurulduğunda açılımı Cellular Telephone Industries Association artık yetim bir kısaltma, resmi olarak bir açılımı kalmadı) boy göstermeye hazırlanan yeni HTC Maple BlackBerry-vari yapısıyla dikkat çekiyor.


HTC Maple'ın klavyesi alıştıklarımızın dışında bir yapıda

Doğal olarak Windows Mobile tabanlı olan HTC Maple, Samsung'un BlackJack ve Motorola'nın Q serisi tipindeki bir telefon. Bu bahsettiğimiz akıllı telefonların Amerika pazarında yılda toplam 3 milyon adet sattığına göre HTC Maple ile buradan hatırı sayılır bir pazar olduğunu görüyoruz.

Bu arada Qwerty klavyeli telefonlar söz konusu olduğunda HTC'nin bu alanda bir süredir sessizliğini koruyordu.HTC'nin Qwerty klavyeli bir model sunması endüstri adına önemli zira bu tip modellerin devamlılığını güçlendiriyor.2 megapiksel kamera, 2.4 inç dokunmatik olmayan ekran ve Qwerty klavyeye sahip modelin dünyaya görüneceği ilk büyük etkinlik Nisan ayının 1 ila 3'ü arasında gerçekleşecek.

::
Qwerty klavyeli modeller mesajlaşma için dokunmatik telefonlardan iyi mi?

Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net

Comments :

1
Bejeweled Blitz dedi ki...
on 

Bejeweled Blitz, Bejeweled Blitz Hileleri, Oyna, indir, Bejeweled Blitz hilesi, Bejeweled Blitz Hileleri, facebook bejeweled hilesi, bejeweled blitz hile

Yorum Gönder

 

Takip Et

Dizinler