Adobe Photoshop 9.0 CS2 iNdir, Yükle, Download, photoshop indir, filters, backrounds, templates, effects, tutorials, photoshopta


Program Adi
:Adobe Photoshop 9.0 CS2
Boyut
:329,00 MB
Dili
:İngilizce
Versiyon
:(photoshop indir)
Platform
:Windows 2000/XP
Lisans
:Deneme Sürümü,
Üretici
:Adobe
Ekleme
:26.05.2007 (Admin)
Tanitim:

Program Tanımı:





 
En iyi görüntü düzenleme programı olan Adobe Photoshop`un, Windows 2000/XP için yeni Adobe Photoshop, profesyonel görüntü düzenleme yazılımıdır ve daha verimli çalışmalar için olanak sağlayan yeni araçlar ve daha fazlası için yüksek kaliteli bir altyapı oluşturur.
Üreticiden:
AdobePhotoshop® CS2 ile görüntü düzenleme

Devrim Yaratan Vanishing Point
Çevresel görüntünün perspektifine uygun olarak öğeleri klonlamanıza, boyamanıza ve yapıştırmanıza olanak veren Vanishing Point ile inanılmaz sonuçlara çok daha çabuk ulaşın.
Hareketli görün (QuickTime: 6.4MB / 3:01 dak.)

Çoklu katman kontrolü
Doğrudan kanvas üzerinde tıklayıp sürükleyerek nesneleri taşıyın, gruplayın, dönüştürün ve sarın. Smart Guide'larla nesneleri kolayca hizalayın.
Hareketli görün. (QuickTime: 1.2MB / 0:34 dak.)
Akıllı Nesneler
Akıllı Nesneler ile raster ve vektör grafiklerde orijinale zarar vermeyen ölçekleme, döndürme, ve sarma yapın. Hatta Adobe Illustrator® yazılımdan alınmış yüksek çözünürlüklü vektör verilerin düzenlenebilirliğini koruyun.
Hareketli görün. (QuickTime: 5.5MB / 2:35 dak.)

Çoklu görüntü dijital camera raw dosya işlemeÇalışmaya devam ederken çoklu resimlerin aynı anda işlenmesinden faydalanarak raw dosya iş akışınızı hızlandırın. Görünleri Digital Negative (DNG) de dahil olmak üzere istediğiniz formatta içe aktarın; pozlama, gölge, parlaklık ve kontrasta otomatik ayarlardan faydalanın ve çok daha fazlasını yapın.
Hareketli görün. (QuickTime: 6.6MB / 3:04 dak.)

Görüntü Sarma
Görüntü Sarma ile bir görüntüyü herhangi bir şeklin etrafına sararak kolayca paket modelleri ya da diğer boyutsal efektler yaratın.
Daha fazla bilgi.




Comments :

2 yorum to “Adobe Photoshop 9.0 CS2 iNdir, Yükle, Download, photoshop indir, filters, backrounds, templates, effects, tutorials, photoshopta”
Adsız dedi ki...
on 

hemen indirmeye başlıyorum sağolasın

Adsız dedi ki...
on 

süper bir program

Yorum Gönder

 

Takip Et

Dizinler